6 de mayo del 2015

Dijous 26 a les 23.00 NO APAGUIS EL LLUM: Per davant o per darrere?

La pràctica del sexe anal és el tema central d’ aquesta setmana al programa de sexe d’IB3 Ràdio. Postures, relaxació, excitació i lubricació seran alguns dels consells a tractar.

PER què als homes heterosexuals els agrada tant la penetració anal? Quin és el sentit d’ aquesta pràctica? Les respostes les donarà aquest dijous el psicòleg i sexòleg Vicente Alcántara a “No apaguis el llum ”. Alcántara serà l’ encarregat de revelar-nos tots els detalls, dubtes i el plaer sobre la pràctica del grec, ja sigui ENTRE heteros o entre homosexuals.

Un altre aspecte a tractar al programa d’ aquesta setmana seran els aliments afrodisíacs. La doctora en N eurociències, Francisca Aina Sastre, donarà les claus per despertar les GANES de tenir relacions íntimes, totes elles plasmades al seu llibre “ Dulces y afrodisíacos, del postre a la seducción”.

“No apaguis el llum” també tendrà el seu butlletí informatiu. Serà una repassada a les NOTÍCIES principals que s’hagin produït relacionades amb la temàtica sexual. També hi haurà temps per analitzar diversos temes musicals que transmeten missatges eròtics i que animen les parelles en les seves relacions.

“No apaguis el llum ” , el programa d’ informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume que s ’ emet cada dijous de les 23 a les 24 HORES a IB3 Ràdio.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 89.2 (Andratx), 92.7 (Calvià), 89.2 (Alcúdia), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera). Es poden tornar a escoltar, aquest i altres programes d’ IB3, al web: www.ib3alacarta.com .

L’ audiència pot CONTACTAR amb “ No apaguis el llum” a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic:

 

[an error occurred while processing this directive]